Image

Pravila o privatnosti
----

Koje vrste podataka prikupljamo?

Neidentificirani podatci i koji ne omogućuju identifikaciju Posjetitelja ili neidentificiranog Korisnika, mogu nam biti dostupne ili automatski prikupljene zbog korištenja Usluga ( „Neosobni podatci ”). Ovi Neosobni podatci nam ne omogućuju identifikaciju Posjetitelja ili Korisnika od kojeg su prikupljene. Neosobni podaci koje prikupimo se sastoje od tehničkih i zbirnih podataka o korištenju, kao što su aktivnost pregledavanja Posjetitelja i Korisnika i aktivnost „klikovnog streaminga“, statistika sesija i pretraživanja te podaci koji ne dopuštaju identifikaciju uređaja, operacijskih sustava, preglednika, razlučivosti zaslona, ​​postavki jezika i tipkovnice, davatelja internetskih usluga , stranice za preusmjeravanje/izlazak, podataka o vremenskim oznakama i sl., koji koristi Posjetitelj ili Korisnik.

Pojedinačni identifikacijski podaci, odnosno podaci koji identificiraju pojedinca ili koje mogu razumno identificirati pojedinca ili koje mogu biti privatne ili osjetljive prirode ("Osobni podatci"). Osobne informacije koje prikupljamo su uglavnom relacijske prirode (npr. adresa e-pošte ili telefonski broj), računovodstvene prirode (ime, adresa za naplatu, način plaćanja i pojedinosti transakcije), koje se odnose na konzultacije ili korištenje sesije (IP adresa, geolokacija i / ili jedinstveni identifikator uređaja), koji se odnose na povezane račune trećih strana (kao što su e-pošta ili korisničko ime za PayPal račun, Google ili Facebook), skenirane identifikacijske dokumente (kao što su osobne iskaznice, vozačke dozvole, putovnice ili službena registracijska dokumentacija tvrtke), dopisivanja (uključujući i ona koja su izvršena ili poslana našim Uslugama) i bilo koje druge Osobne podatke koje nam pružaju posjetitelji i / ili korisnici koji pristupaju i / ili koriste Usluge. Radi izbjegavanja svake sumnje, sve Neosobni podatke koji se odnose ili su povezani s Osobnim podatcima (primjerice, u svrhu poboljšanja Usluga koje nudimo) smatramo i tretiramo ako Osobne podatke sve dok takva veza ili povezanost postoji.

Kako prikupljamo ove podatke?

Prikupljamo podatke putem vaše upotrebe Usluga. Drugim riječima, kada posjetite ili upotrebljavate naše Usluge, uključujući kada posjetite Web stranicu ili bilo koju od Korisničkih web stranica, pretplatite se na korisnički račun, promijenite svoju web stranicu za korisnike , prijenos informacija i sadržaja i / ili pri preuzimanju i korištenja Wixovih aplikacija i / ili mobilnih aplikacija, svjesni smo što to može značiti prilikom sastavljanja, prikupljanja i bilježenja takvih upotreba , sesija i srodnih podatak, bilo samostalno ili korištenjem usluga treće strane kako je opisano u Poglavlju 8 u nastavku, uključujući upotrebu kolačića i drugih tehnologija praćenja, kako je opisano u Poglavlje 9 u nastavku. Prikupljamo informacije koje nam dobrovoljno pružate. Na primjer, prikupljamo osobne podatke koje nam date kada se registrirate za naše Usluge; kada se povežete s našim uslugama putem usluga treće strane, kao što su Facebook ili Google; kada kupujete i / ili registrirate nazive domena; kada pošaljete ili prenosite takve Osobne informacije u vezi s vašom upotrebom bilo koje od naših Usluga; i / ili kada nas izravno kontaktirate.

Prikupljamo Neosobne i Osobne podatke u sljedeće svrhe:
- Za pružanje i upravljanje uslugama;
- Za razvijanje, prilagodbu i poboljšanje naše Usluge, na temelju zajedničkih i osobnih preferencija, iskustava i poteškoća Posjetitelja i Korisnika;
- Za pružanje korisnicima stalnu korisničku i tehničku podršku;

Da biste mogli kontaktirati naše Posjetitelje i Korisnike s općenitim ili prilagođenim obavijestima o uslugama i promotivnim porukama. Za izradu zbirnih statističkih i drugih podataka i / ili deduktivnih Neosobnih podataka koje mi ili naši poslovni partneri mogu koristiti za pružanje i poboljšanje naših usluga; Za poboljšanje naše sigurnosti podataka i prevencije prijevara; U skladu s važećim zakonima i propisima.

 

Gdje pohranjujemo vaše podatke?

Wix i njegovi podružnici i davatelji usluga u Sjedinjenim Američkim Državama, Europi (uključujući Litvu, Njemačku i Ukrajinu), Izrael, druge jurisdikcije koje zahtijevaju pravilnu isporuka naših usluga i / ili sukladno zakonu (kako je objašnjeno u nastavku). Wix.com doo osnovana je u Izraelu, a Europska komisija smatra da pruža odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka stanovnika zemalja članica EU. Wix podružnice i davatelji usluga u ime Wix, koji skupljaju ili obrađuju vaše osobne podatke, zalažu se za zaštitu podataka u skladu sa standardima struke, te da, bez obzira na zahtjeve mogu biti primjenjivi u svojoj nadležnosti. Korištenje kolačića i drugih tehnologija praćenja Wix, zajedno sa svojim komercijalnim, analitičkim i tehnološkim partnerima, koristi određene tehnologije praćenja i praćenja (kao što su kolačići, oznake, pikseli, markeri i skripti). Ove se tehnologije koriste za kontinuirano očuvanje, pružanje i poboljšanje naših usluga i pružanje znatno boljeg iskustva našim korisnicima i njihovim korisnicima. Zahvaljujući tim tehnologijama, primjerice, možemo sačuvati i pratiti postavke i autentificirane sesije naših korisnika kako bismo bolje zaštitili naše usluge, prepoznali tehničke probleme, trendove korisnika i učinkovitost kampanja te pratili i poboljšati ukupnu učinkovitost naših usluga.

Imajte na umu da usluge trećih strana koje postavljaju kolačiće ili druge tehnologije praćenja putem naših usluga mogu imati vlastita pravila o prikupljanju i pohranjivanju podataka. Ove prakse nisu obuhvaćene našim pravilima o privatnosti i izvan su naše kontrole.

Kolačići: Da bi ispravno funkcionirale, neke od tih tehnologija zahtijevaju male datoteke podataka ("kolačići") koje treba preuzeti i pohranjivati ​​na vašem uređaju. Prema zadanim postavkama, koristimo više trajne kolačiće za autentifikaciju sesije i korisnika, sigurnost, očuvanje preferencija korisnika (npr. s obzirom na jezik i zadane postavke), stabilnost veza (npr. za medije emitiranja, korištenje značajki e-commerce, itd), praćenje učinkovitosti naših poslovnih usluga i kampanja i, općenito, certifikata i poboljšanje naših usluga. Ako želite ukloniti ili blokirati bilo koju od tih kolačića, pogledajte područje podrške i podršku vašeg web preglednika za upute o tome kako pronaći datoteku ili direktorij u kojem se čuvaju. Informacije o brisanju ili kontroli kolačića su također dostupne (imajte na umu da Wix ne pruža ovu web stranicu, te ne možemo jamčiti točnost, potpunost ili dostupnosti). Imajte na umu da brisanjem naših kolačića ili a priori onemogućavanjem kolačića ili tehnologija za praćenje, možete spriječiti pristup određenim područjima ili-ili funkcionalnostima naših Usluga, ili na različite načine utjecati na vaše korisničko iskustvo.

Neo Eco d.o.o.
Švalbina 13, 51 000 Rijeka
OIB: 10787253115
MBS: 040241901

tel: 00385 51 210 403
fax: 00385 51 210 403
mail: info@neo-eco.hr

Registrirajte se